Home » , , , , , , » Hummingbird 2013 - Legea străzii (2013) film Online subtitrat

Hummingbird 2013 - Legea străzii (2013) film Online subtitrat

 Vezi online filmul:Hummingbird 2013 - Legea străzii (2013) film Online subtitrat in romana



Hummingbird:  Legea străzii (2013) film Online subtitrat este un thriller brutal, dar surprinzător de emoţionant, despre un om care crede despre el că e de nemântuit şi care caută să-şi facă singur justiţie, dar ce găseşte este dragostea, chiar dacă efemeră.
Alături de Jason Statham se mai află actriţa poloneză Agata Buzek, selectată în 2010 la Berlinale Shooting Star, în rolul călugăriţei Cristina, a Nun. Talentata actriţă a mai putut fi văzută în filmele Reverse, al lui Borys Lankosz şi în Nightwatching, al lui Peter Greenaway. Din distribuţie mai fac parte Vicky McClure, câştigătoare a premiului BAFTA pentru Cea mai bună actriţă pentru serialul TV This is England ‘86 , Benedict Wong (Prometheus), Ger Ryan şi Dai Bradley (Kes).
Jason Statham este Joey, un fost soldat din Forţele Speciale, ajuns acum să trăiască pe străzi, în lumea de infractori din Londra, şi care acum se transformă în Înger Răzbunător când destinul îl obligă să-şi asume identitatea altcuiva.

Apasa aici pentru a vedea online cu subtitrare in romana filmul:Hummingbird 2013 - Legea străzii (2013) film Online subtitrat


Pentru o vizionarea filmului online fara intreruperi apasati play apoi lasa-ti filmul pe pauza 5 minute pentru incarcare


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Support : Your Link | Your Link | Your Link
Copyright © 2013. Vezi cele mai noi filme din 2013 online, subtitrate in romana - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger